31.3.2019   Ker v zadnjem času dobivamo ogromno povpraševanja po naših mladičkih, bi želela še tukaj napisati, da smo prišli do težke odločitve, ampak mladičkov do nadaljnjega pri nas ne bo. Izkušnja s Tequilo je bila prehuda in ob vsem kar se nam dogaja trenutno ni prave želje in volje po nadaljevanju vzreje. Hvala vsem, ki ste zaupali v naju in našo vzrejo. Nadaljevanje pa kdo ve - morda čez eno leto, morda čez 5, morda pa nikoli več.

19.9.2018  Zaradi velikega povpraševanja sporočam, da trenutno nimamo mladičkov za oddat. Morda bodo mladički spomladi/poleti 2019 - mladički bodo le v črni barvi.

Za pomlad in poletje 2018 načrtujemo črne in čokoladne mladičke. Več informacij si oglejte TUKAJ

23.7. 2017  Vsi tisti, ki nas malo boljše poznate, veste da je za nami kaotičnega pol leta. To je tudi razlog, da nismo bili prisotni in dejavni na kinološki sceni, ker preprosto ne zmoreva vsega. Se pa bodo stvari počasi zložile na svoje mesto. Zato vse tiste katere zanima ali še bomo imeli mladičke obveščam da je naslednje leglo  načrtovano za pomlad 2018.

Pa še najbolj pomembna informacija: spremenili smo lokacijo! Od sedaj naprej nas najdete na naslovu Črešnjevec 81, Slovenska Bistrica. 

Zgodovina novic:
Novice 2016
Novice 2015
Novice 2014

JoomBall - Cookies (si)

fci